آموزش حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) + آموزش بحران کاهش اکسیژن آب اقیانوس‌ها و خطری که حیات زمین را تهدید می‌کند وعده ایلان ماسک برای به کارگرفتن ربات‌های تسلا از سال ۲۰۲۵ آیا گلکسی رینگ با گوشی‌هایی غیر از سامسونگ هم سازگار است؟ کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (دوشنبه ۱ مرداد) کارت‌های دومیلیونی امروز راکی ربیت (دوشنبه، یکم مرداد ۱۴۰۳) ۱۱  اتاق فرار در  مشهد | درباره نوع جدیدی از بازی‌های گروهی که  در  میان نوجوانان و  جوانان مخاطب زیادی پیدا کرده است رمز کیف پول امروز راکی ربیت (یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۳) راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳) + آموزش کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (یکشنبه ۳۱ تیر) کارت‌های امروز راکی ربیت، یکشنبه ۳۱ تیر چگونه شکستن قفل گوشی عامل تیراندازی به ترامپ فقط ۴۰ دقیقه زمان برد؟ کدمورس جدید همستر کامبت (یکشنبه ۳۱ تیر) + آموزش راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (یکشنبه ۳۱ تیر) کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (شنبه ۳۰ تیر) همه‌چیز درباره بازی تلگرامی «راکی ربیت» Rocky Rabbit + آموزش دریافت سکه بیشتر راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت کدمورس جدید همستر کامبت (شنبه ۳۰ تیر) + آموزش عامل اختلال گسترده در سیستم‌های رایانه‌ای جهان مشخص شد
سرخط خبرها

کشف قدیمی‌ترین ماده جامد روی زمین

  • کد خبر: ۱۵۱۱۷
  • ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۵
کشف قدیمی‌ترین ماده جامد روی زمین
ذرات ریزگرد ستاره‌ای که محققان از یک شهاب‌سنگ کشف کردند با قدمتی بین ۵ تا ۷ میلیارد سال به عنوان قدیمی‌ترین ماده جامد موجود در زمین معرفی شدند.
به گزارش شهرآرا نیوز، تارنمای روزنامه گاردین نوشت ذرات ریزگرد ستاره‌ای که از مرگ ستاره‌های قدیمی برجای مانده است، سرنخ‌هایی را درباره نحوه شکل گیری ستارگان در راه شیری آشکار می‌کند. شهاب سنگی که دانشمندان بر روی آن تحقیق می‌کردند این ذرات را در طول میلیارد‌ها سالی که در فضا شناور بوده، جمع کرده است. این شهاب‌سنگ در سال ۱۹۶۹ میلادی در شهری واقع در کشور استرالیا به زمین برخورد کرد.
محققان پیش‌تر نیز می‌دانستند که این شهاب سنگ حاوی ذرات معدنی پیش از خورشید (presolar grains – minerals) یا مواد معدنی که ستاره‌ها به هنگام مرگ در فضا رها می‌کنند است، اما قدمت این نمونه تاکنون تایید نشده بود. پژوهشگران برای این منظور قطعات خرد شده این شهاب سنگ را در اسید حل کردند تا جایی که تنها ذرات ریزگرد ستاره‌ای برجای ماند.
آن‌ها در ادامه به تجزیه و تحلیل این که مواجهه با پرتو کیهانی در گذر زمان چگونه این نمونه‌ها را تغییر داده است، پرداختند. پرتو‌های کیهانی ذرات پر انرژی‌ای هستند که در فضا معلق‌اند و در هنگام تعامل با ماده جامد، می‌توانند با شکافتن هسته عناصر جدید تشکیل دهند؛ بنابراین هر چه یک نمونه به مدت طولانی‌تری در معرض این پرتو‌ها قرار داشته باشد، عناصر ثانویه بیشتری تشکیل خواهند شد.
نتایج این بررسی‌ها در نهایت نشان داد که قدمت قدیمی‌ترین این ذرات به بیش از ۵ و نیم میلیارد سال قبل یعنی مدت‌ها پیش از تشکیل خورشید، باز می‌گردد.
دامنه قدمت این ذرات نکته دیگری بود که توجه دانشمندان را به خود جلب کرد؛ بیشتر این ذرات ۴.۶ تا ۴.۹ میلیارد سال پیش تشکیل شده بودند که نشان می‌دهد با توجه به این که عمر هر ستاره به طور معمول تنها چند میلیارد سال است، حدود ۷ میلیارد سال پیش تعداد زیادی ستاره جدید در کهکشان راه شیری متولد شده‌اند.
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->